NlP: Wat houdt het in?

Voor een positief perspectief!

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Het is bedoeld voor mensen die veel negatieve patronen hebben.

Deze negatieve patronen in de hersenen zorgen voor vervelende emoties. Mensen kunnen via deze weg negatieve patronen om leren zetten in positieve patronen. Daardoor krijgt men meer plezier in het leven en heeft men meer ruimte in het hoofd om na te denken over wat ze eigenlijk willen bereiken in het leven. Mensen kunnen zichzelf ontwikkelen. Een ander positief gevolg van deze techniek is dat er geleerd kan worden om beter met anderen te communiceren.

NLP is in te zetten bij mensen met een angsten en fobieën, stress & burn-outs, mensen met een negatief zelfbeeld en bij vele andere klachten. Normaal gesproken wordt de psycholoog ingezet voor deze klachten of er wordt medicatie toegepast maar vaak blijkt dit toch niet voldoende te helpen. Dit lijdt vaak tot veel frustratie bij de cliënt omdat de klachten nooit weg lijken te gaan.

Door deze techniek toe te passen kan men leren om zelf te bepalen wat voor emotie hij of zij voelt bij een bepaalde gebeurtenis. Men krijgt het leven als het ware weer in eigen handen en zijn niet meer de uitvoerder van het stemmetje in het hoofd die ze verteld hoe ze zich moeten voelen.

De techniek richt zich op de zintuigen zien, horen en voelen omdat deze te beïnvloeden zijn. De andere twee zintuigen, ruiken en proeven worden achterwegen gelaten omdat deze relatief vaag zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om kennis te maken met NLP.
Er is de mogelijkheid om u aan te melden voor de nieuwsbrief. U krijgt dan iedere week een nieuwsbrief met daarin handige tips en trics. Dit aanmelden kunt u doen via de website.
U kunt er ook voor kiezen om een online cursus te volgen óf om één op één sessies te plannen in Rotterdam bij Marco Honkoop.
Als u niet zeker weet of uw klacht te verhelpen is met deze techniek óf wilt u weten welke manier van kennismaken voor u het meest effectief is? Neem dan gerust contact op. Dit kunt u doen door te bellen of door te e-mailen.

Alle informatie omtrent deze techniek staat op www.nlp-voor-de-verandering.com.
Neemt u een keer een kijkje op deze site, daar vind u ook ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan.

Similar Posts