Duo Rolgordijnen, de goedkoopste van NL vindt u hier!

Goed nieuws voor alle interieurliefhebbers: raamdecoratieshop.nl is sinds 1995 actief online voor al uw raamdecoratie! Hier treft u de meest actuele raamdecoratie zoals de duo rolgordijnen met keuze uit 4 modellen en 100 stoffen.

  • Over

Het assortiment is ruim en voor ieders budget kunt u nagenoeg elke vorm van raamdecoratie aankopen. Daarnaast bezitten we een uitgebreide vakkennis die lang voor het internet werd opgebouwd. De showroom te Weert is open na telefonische afspraak. Telefonisch of via mail kunt u terecht voor elk advies tijdens de werkuren. De site is eenvoudig opgebouwd en neemt u mee naar de nieuwste mogelijkheden en ideeën rond raamaankleding.

  • Werking van de site

Raamdecoratieshop.nl is overzichtelijk opgedeeld en iedere soort zoals de duorolgordijnen worden visueel met foto’ en goed omschreven voorgesteld. U vindt ook info over opmeten, over vrijblijvende offertes en het opvragen van kleurstalen. Tussen deze items kan je vlot navigeren. De gordijnen hebben standaardmaten maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Zo gaat een duorolgordijn tot 278 cm.

  • Goedkoop en voordelig

Waarom is deze site zo goed en goedkoop? Door de jarenlange ervaring bij de productie van raamdecoratie producten is de kennis zeer ruim en geven we de klant het beste advies. Alle productiestappen worden in dit bedrijf uitgevoerd. Er is dus geen aanbesteding aan andere firma’s, wat de kosten drukt. Bij ons geen chique winkels vol opdringerig personeel maar een showroom en goed onderlegde website. Dat scheelt heel wat kosten. Deze korting geven we graag door aan de klant! Tevens is online winkelen, surfen wanneer het u best uitkomt! Hier geen sluitingstijden!

  • Bestellen en betalen

Bestellen gebeurt via een virtueel winkelmandje die u ook vragen stelt over welk soort gordijn u kiest, de afmetingen, uw stofkeuze… Voor u effectief gaat aanbetalen, kunnen deze gegevens nog gewijzigd worden. De aankooplijst wordt weergegeven en kan geprint worden. Jouw bestelling wordt bevestigd met een ordernummer en de code voor de verzendstatus van uw pakket. Bij iedere bestelling is een handig montageplan. Snel advies lukt via mail of telefoon. Lees zeker ook de retourvoorwaarden.

Similar Posts