Meubelreiniging met ecologische schoonmaakmiddelen

Zitmeubels hebben veel te verduren. Vaak ontstaan er, op veel gebruikte bankstellen en stoelen, vlekken of verkleuringen. Kleding als spijkerbroeken kunnen ongemerkt kleur afgeven op de zitplek, maar ook het morsen van eten en drinken levert vaak vlekken op.

Het zelf verwijderen van vlekken uit de bekleding van meubels is geen gemakkelijke opgave.
Er zijn middelen als vlekverwijderaars verkrijgbaar waarmee men zelf kan proberen om verkleuringen en vlekken te verwijderen. In de praktijk werken deze middelen vaak niet afdoende. Tevens bestaat het risico dat deze vlekkenmiddelen verdere verkleuringen van de meubelstof doen ontstaan.

Professionele meubelreiniger

Professionele ecologische meubelreiniger

De mogelijkheid bestaat om de bekleding van meubels professioneel te laten reinigen. Dit wordt door ons gedaan met professionele middelen die gegarandeerd voor en schoon en fris resultaat zorgen. De reinigingsbehandeling wordt uitgevoerd met puur ecologische schoonmaakmiddelen. Het milieu wordt niet aangetast door deze middelen en bij het reinigen ontstaan er geen schadelijke dampen in huis. Dit maakt het meubelreinigingsproces geschikt voor huishoudens met huisdieren, die geen schade ondervinden van de reiniging.

Hoe gaat het reinigen in zijn werk?

Het reinigen van stoffen meubels is mogelijk voor meubels met alle mogelijke soorten bekleding, maar ook voor bijvoorbeeld vloerkleden. Het is mogelijk om vantevoren een testreiniging uit te laten voeren op een test stukje meubelbekleding. Als u overtuigd bent van het resultaat kunt u ervoor kiezen om de volledige reiniging van uw meubels uit te laten voeren.

Indien u besluit ons in te schakelen voor het reinigen van uw meubelstuk zal onze medewerker eerst een inspectie uitvoeren op de stoffen bekleding. De juiste middelen worden gekozen voor de juiste soort stof.
Hierna worden eventuele vlekken in de bekleding geïdentificeerd en voorbehandeld. Deze stap wordt uitgevoerd om vlekken die eventueel al lange tijd in de stof zitten los te weken om zo tot een goed eindresultaat te komen.

Uw meubels zijn beschermd tegen vlekken

Na het voorbehandelen van de eventuele vlekken wordt de gehele bekleding van het meubel gereinigd. Dit wordt uitvoerig en zorgvuldig gedaan met ecologische middelen. Na de eerste reiniging wordt de bekleding opnieuw zorgvuldig bekeken om vast te stellen of er een tweede reiniging nodig is. Dit kan soms het geval zijn bij hardnekkige verkleuringen en vlekken.
Na de reiniging bekijkt onze medewerker samen met u de bekleding. Na het behalen van het gewenste resultaat wordt een beschermlaag aangebracht. Na het aanbrengen van deze beschermlaag hechten vlekken zich minder goed en snel aan het stofoppervlak. Hierdoor blijft de bekleding er lange tijd schoon en fris uitzien en de bekleding kan weer jaren mee!

Similar Posts