Zoekt u een origineel cadeau of wilt u uzelf eens laten verrassen?

Uw Foto op dibond!

Laat uw mooiste foto op dibond maken en u zult versteld staan. Dibond is een massieve aluminium plaat die bestaat uit drie lagen. Door deze massieve hoedanigheid is de plaat bestand tegen enige vervorming. Op die manier blijft uw foto langdurig goed en kunt u voor een zeer lange periode genieten van het prachtige exemplaar.

Bij Gallerycolor.nl bent u aan het juiste adres. Hier werken mensen die hun hart en ziel steken in het werk dat zij dagelijks verrichten. Al het werk dat nodig is, wordt binnen dit bedrijf verricht.

Dankzij de inzet van de mensen bij deze creatieve organisatie wordt het beste resultaat gehaald uit de opdrachten die zij binnenkrijgen. Doordat alles binnenshuis wordt gemaakt en niets uit handen wordt gegeven, blijven de kosten toegankelijk. Neemt u eens een kijkje op de website en bekijkt u de vele voorbeelden.

Zodra u uw foto heeft aangeleverd via de website, wordt de foto bewerkt. De foto dient namelijk te voldoen aan bepaalde belichtingsnormen, zodat het uiteindelijk prachtig zal staan als uitvergroting op het dibond. U kunt kiezen tussen een matte of glans-afwerking. Nadere instructies vindt u op de website.

De dibond platen zijn lichtgewicht en daarom prima te hanteren wanneer u het uiteindelijke kunstwerk opgehangen wilt hebben. De afmetingen van de uitvergrotingen lopen uiteen tot wel 125 x 300 centimeter. Hierbij hoeft u niet ongerust te zijn over enigszins verandering van uw afbeelding; de mensen van Gallerycolor weten van wanten en zorgen voor een prachtig eindresultaat.

Zodra u de creatie in huis heeft hangen, is deze ook gemakkelijk schoon te houden. De bovenste laag is namelijk gelamineerd. Dit maakt dat het gehele object bestand is tegen spatwater, vuil en stof. Het is zelfs bestand tegen UV-stralen en zal daarom geenszins verkleuren, stel dat u het zo heeft opgehangen dat de zon er dagelijks op schijnt. Regelmatig afnemen met een droge tot licht vochtige doek is voldoende om de buitenste laag stofvrij te houden.

Het vierkante beginformaat is 25 x 25 centimeter en de rechthoekige 20 x 30 centimeter, waarbij de matte en glans-afwerking niet verschillen in prijs. Belt u ons gerust om met u mee te laten denken; bij Gallerycolor.nl bent u verzekerd van een sublieme uitvergroot-kwaliteit van uw mooiste foto’s!

Similar Posts